no
6/Dvorci/slider

27. март 2015.

Cipelice Skitalice u Travel portalu Beautiful Serbia.info

Нема коментара
Cipelice Skitalice u Travel portalu Beautiful Serbia.info




Već sam pisala o svojoj saradnji sa web portalima Via Balkans, Klub putnika, Putovanja info, Vesti.rs i Naslovi.net. Sada ću vam predstaviti i Travel portal Beautiful Serbia i našu dugogodišnju saradnju.

Obzirom da volim da putujem, pišem i fotografišem, moje fotografije su našle svoje mesto i na portalu www.beautifulserbia.info koji se bavi promocijom turizma Srbije i Srbije kao turističke destinacije. Portal predstavlja i opisuje turističke destinacije, turističke manifestacije, događaje, zanimljivosti iz sveta turizma, znamenitosti, znamenite ličnosti, kulturu, tradiciju i običaje Srbije.

Način na koji portal saopštava informacije o gorepomenutim kategorijama je inovativan i originalan mimo ustaljenih šablona i pravila. Autori članaka, reportaža i putopisa izražavaju se na originalan i sebi svojstven način, dajući komentare, sugerišući i skrećući naročitu pažnju na detalje kojima turisti i čitaoci treba da posvete naročitu pažnju.

Posebu dimenziju portalu daje njegov dizajn i grafičko oktuženje u kom dominira, za ovu temu neočekivana ružičasta boja kao i prepoznatljiv element tzv. Pirotska šara.
Naime, Logotip portala uključuje nacionalni vizuelni kôd, prepoznatljiv nacionalni ornament, čuvenu Pirotsku šaru. Pirotska šara se nedvosmisleno vezuje za čuveni Pirotski ćilim, najtraženiji srpski suvenir. Šara je uvek strogo geometrijskog oblika. Postoji više tipova Pirotske šare ( gugtce na direci, grozdovi, zvezde, dulovi, venci…). Takođe, font kojim je ispisan naziv portala „Beautiful Serbia.info“ takođe je inspirisan geometrijom i Pirotskim tkanjem.

Klikom na sledeće linkove bićete u mogućnosti da pročitate sledeće tekstove autora i urednika portala Beautiful Serbia, kao i ostalih sardnika u pisanju tekstova. Samim tim, imaćete i uvid u fotografije autora bloga Cipelice Skitalice koje prate navedene tekstove.

http://Tutistička Manifestacija Smederevska jesen  - 15 fotografija koje ilustruju tekst
http://Švrljanje po Rudničkom kraju  -  fotografije redni br. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

http://Gornji Milanovac  -  fotografije redni br. 7, 20, 21, 24.

http://Ovčarsko-Kablarska klisura  -  sve fotografije koje prate tekst

http://Kopaonik -  svih 6 fotografija u tekstu

http://Vršac, grad sa dugom tradicijom  -  fotografije u tekstu pod rednim br. 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

http://Selo Idvor - Mihailo Pupin  -  sve fotografije u tekstu

http://Zasavica i Sremska Mitrovica  -  fotografije redni br. 2, 3, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 15.
Portal je zamišljen kao dinamičan medij koji aktivno komunicira sa posetiocima i koji se konstantno proširuje i dopunjuje novim sadržajima.

Ovim putem zahvaljujem autoru i uredniku Travel portala Beautiful Serbia na dugogodišnjoj saradnji.

author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Нема коментара

Постави коментар

Budite slobodni da komentarišete, predlažete, pitate i Vaša iskustva podelite samnom.

Mesto za vašu reklamu. Ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte me na sd.sladjana@gmail.com
Što slučajno, što namerno, uglavnom ničim izazvano, malo putujem, malo pišem, malo i fotografišem. Da iz sećanja ne izbrišem, dođoh na ideju da na blogu ponešto i zapišem :) [Slađana Marić] (https://lh5.googleusercontent.com/-uPBpldK3rCU/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/OTp4WBJB4_g/s96-c/photo.jpg)